Jonathan Safran Foer – Extreem luid & ongelooflijk dichtbij (filmeditie) (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 29 (december 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 27
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,4 cm
Pagina’s: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801830

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Oskar Schell is uitvinder, sieradenontwerper, amateur-entomoloog, francofiel, slagwerker, verwoed schrijver van fanmail, pacifist, archeoloog van Central Park, romanticus, Groot Ontdekkingsreiziger, juwelier, shakespeareaans acteur, inconsequent veganist, verzamelaar van zeldzame munten en vlinders die een natuurlijke dood zijn gestorven. Hij is negen jaar.

Oskar heeft zijn vader verloren bij de aanslagen op het WTC in New York. En nu is hij bezig met een geheime zoektocht door New York, en zelfs door de geschiedenis, om het slot te vinden dat past bij een mysterieuze sleutel die van zijn vader is geweest. Zo probeert hij betekenis te geven aan de dood van zijn vader.

Aanvullende info

Over de auteur
Jonathan Safran Foer (Verenigde Staten, 1977) debuteerde met de roman Alles is verlicht (2002). Een opzienbarend boek dat zeer positief werd ontvangen, net als de opvolger Extreem luid & ongelooflijk dichtbij (2005). Foers derde werk heet Dieren eten (2009), een boek dat niet alleen hemzelf, maar ook verschillende lezers deed besluiten vegetariër te worden. Foer studeerde Filosofie aan de Princeton University, woont in Brooklyn (New York) en was tot 2013 getrouwd met schrijfster Nicole Krauss.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Jonathan Safran Foer – Extreem luid & ongelooflijk dichtbij (filmeditie)':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *