% 

Tom Rob Smith – Kolyma (dwarsligger)

12,50De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2009)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 49
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,7 cm
Pagina's: 757 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800413

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Sovjet-Unie, 1956. Stalin is dood. Na zijn overlijden ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers onschuldig. Alles raakt in een stroomversnelling als de geheime rede, opgesteld door Stalins opvolger Chroesjtsjov, verspreid wordt. Stalin was een tiran en een moordenaar, is de boodschap, en er zal veel veranderen in de Sovjet-Unie, is de belofte. Maar niet iedereen is in staat om de dingen die gebeurd zijn te vergeven of te vergeten. Er zijn krachten aan het werk die op een verschrikkelijke wraak uit zijn.

Ook voormalig MGB-officier Leo Demidov wordt geconfronteerd met verontrustende ontwikkelingen. De twee meisjes die zijn vrouw Raisa en hij hebben geadopteerd, hebben hem zijn betrokkenheid bij de moord op hun ouders nog niet vergeven. En ze staan daarin niet alleen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #049
  • Tweede deel van een trilogie, waarvan delen 1 en 3 – Kind 44 (2008) en Agent 6 (2011) – ook als dwarsligger zijn uitgebracht.

Over de auteur
Tom Rob Smith (Verenigd Koninkrijk, 1979) is half Zweeds en half Brits. Hij studeerde Engelse letterkunde aan Universiteit van Cambridge. Met Kind 44 (2008) maakte hij een indrukwekkende entree in de wereld van de misdaadliteratuur. Het boek werd door NRC Handelsblad, De Morgen, Knack en de Volkskrant uitgeroepen tot een van de beste thrillers van het jaar. Ook de twee opvolgers Kolyma (2009) en Agent 6 (2011) werden bestsellers.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Tom Rob Smith – Kolyma':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Speciaal aanbevolen bij deze dwarsligger: