Marique Maas – Muren van glas / 2. Harde grenzen (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (september 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 260
Taal: Nederlands
Afmetingen: 14 x 120 x 82 mm
Pagina's: 499 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802707

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Harde grenzen is deel 2 uit de reeks Muren van glas rondom Daniel Holland en Nadine de Jong. In juni 2013 kwam het eerste deel De ontmoeting uit. Beide boeken volgen op elkaar en vormen samen een sensueel en erotisch getint liefdesverhaal, geschreven door Marique Maas (een pseudoniem van Esther Verhoef). Het derde en afsluitende deel De bestemming verscheen in 2015 als dwarsligger.

In dit tweede deel van de serie heeft Nadine de Jong gebroken met Daniel Holland. Hij is echter niet van plan om haar op te geven en verleidt haar om mee te gaan naar een prachtig skioord. In het sprookjesachtige sneeuwlandschap komen de twee dichter tot elkaar.

Maar… Nadine blijft vragen houden. Wat is precies Daniels verhouding met Noa, zijn bloedmooie assistente? En waarom is Michael, een van Daniels vaste werknemers, er zo op gebrand om Nadine uit Daniels leven te weren?

Deze vragen blijven onbeantwoord. Totdat Nadine tijdens een in alle opzichten broeierig verblijf in het zuiden van Spanje wordt geconfronteerd met de waarheid over haar verslavende minnaar. Ze moet nu definitief een keuze maken. Kan ze hem en zijn erotische verlangens aan? Of toch niet? Verlegt ze haar grenzen?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #260
  • Muren van glas is volgens de promotiecampagne rondom de lancering van de serie ‘het Nederlandse antwoord op Vijftig tinten grijs

Over de auteur
Marique Maas is een pseudoniem van thrillerauteur Esther Verhoef (Den Bosch, 1968), die na het verschijnen van Tegenlicht (haar eerste roman) en publicaties onder de naam Escober (duoschrijverschap met echtgenoot Berry Verhoef) opnieuw haar grenzen verlegt. Ditmaal als schrijfster van erotische fictie.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Marique Maas – Muren van glas / 2. Harde grenzen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *