Esther Verhoef – De kraamhulp (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (februari 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 296
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 85 mm
Pagina's: 481 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803322

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Didi Vos is door een zware bevalling en tijdelijke bekkeninstabiliteit aan bed gekluisterd. Ze is daarom erg blij met haar kraamhulp Hennequin Smith.

Tegelijkertijd heeft inspecteur Miriam de Moor van de politie van Rotterdam nog steeds twijfels over de plotselinge dood zes maanden terug van haar broer Bart die was getrouwd met Hennequin. Ze doet buiten haar collega’s om stiekem onderzoek naar de schoonzus die ze nooit heeft gemogen en niet vertrouwt. Al gauw ontdekt ze van alles dat om nader onderzoek vraagt en haarzelf in gevaar brengt.

Esther Verhoefs De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in deze beklemmende en ontroerende thriller.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #296
  • Genomineerd voor de NS Publieksprijs (2014)

Over de auteur
Esther Verhoef (Den Bosch, 1968) behoort tot de top der Nederlandse thrillerauteurs. Haar boeken zijn zonder uitzondering bestsellers, zoals Rendez-vous (300.000 stuks verkocht), Close-up (325.000 stuks) en Alles te verliezen (250.000 stuks). Esther Verhoef schrijft onder het pseudoniem Escober ook boeken samen met haar man Berry en in 2012 verscheen met Tegenlicht haar eerste roman. Ook schreef ze als Marique Maas erotische fictie. Verhoefs werk verscheen onder meer in het Engels, Duits, Russisch, Spaans, Frans en Deens.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Esther Verhoef – De kraamhulp':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *