Esther Verhoef – Alles te verliezen (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: Heruitgave (november 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 206
Taal: Nederlands
Afmetingen: 13 x 120 x 82 mm
Pagina's: 493 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802202

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland in een prachtige gerenoveerde boerderij. Samen met haar man, de alom gerespecteerde makelaar Harald van Santfoort, en hun twee dochtertjes: Charlotte van vijf en Fleur van zeven.

Maar Claires leven is niet zo smetteloos als ze doet voorkomen. Niemand weet waarmee ze in het verleden haar geld verdiende en dat zij een zeer ongezonde relatie had met Marius, een beruchte crimineel. Zelfs haar eigen man is hiervan niet op de hoogte, en dat wil ze graag zo houden. Koste wat het kost.

Na tien jaar cel is Marius echter weer op vrije voeten. Hij is niet van plan om zijn oude vriendin zo maar op te geven en zoekt contact met haar. Is hij nog steeds verliefd op haar, of heeft hij misschien andere motieven?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #206
  • Met illustraties
  • Genomineerd voor de NS Publieksprijs en de Zilveren Vingerafdruk

Recensies uit de media

  • Algemeen Dagblad: ‘Een plot die staat als een huis.’
  • Crimezone: ‘Alles te verliezen is een intrigerend onderzoek naar de vrouwelijke psyche.’
  • VrouwenThrillers.nl: ‘Alles te verliezen zit boordevol psychologische oorlogsvoering van de menselijke geest, veel herkenbare elementen voor voornamelijk vrouwelijke lezers én een boeiende verhaallijn om van te smullen.’
  • Nouveau: ‘Opnieuw een thriller die blijft boeien en verrassen tot het einde.’

Over de auteur
Esther Verhoef (Den Bosch, 1968) behoort tot de top der Nederlandse thrillerauteurs. Haar boeken zijn zonder uitzondering bestsellers, zoals Rendez-vous (300.000 stuks verkocht), Close-up (325.000 stuks) en Alles te verliezen (250.000 stuks). Esther Verhoef schrijft onder het pseudoniem Escober ook boeken samen met haar man Berry en in 2012 verscheen met Tegenlicht haar eerste roman. Ook schreef ze als Marique Maas erotische fictie. Verhoefs werk verscheen onder meer in het Engels, Duits, Russisch, Spaans, Frans en Deens.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Esther Verhoef – Alles te verliezen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *