Esther Verhoef – De nachtdienst (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2022)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 730
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 17 mm
Pagina’s: 513 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808754

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Dierenarts Emma van Eerd woont samen met haar veertienjarige dochter boven de praktijk. Ze heeft nachtdienst, dus staat ze op stand-by.

Om kwart voor twee in de nacht wordt er plotseling aangebeld. Emma ontgrendelt haar achterdeur. Een spoedgeval? Dat gebeurt vaker. Ook dieren zijn er soms zo slecht aan toe dat uitstel van behandeling écht niet meer wachten kan.

Maar dan wordt haar deur ruw opengetrapt, twee gemaskerde mannen dringen haar praktijk binnen en dwingen haar op hardhandige wijze om hun zwaargewonde vriend te opereren. Emma is volkomen overdonderd, maar zet alles op alles, waarna de mannen er uiteindelijk weer vandoor gaan.

Is de kous daarmee af? Nee, zeker niet. Dit was slechts het begin…

Aanvullende info

  • Dwarsligger #730
  • Inkijkexemplaar (pdf)
  • De nachtdienst verscheen in juli 2021 als gewone uitgave en in november 2022 als dwarsligger

Recensies over De nachtdienst

  • Chicklit.nl: “De Nachtdienst is een heerlijk meeslepend boek dat veel spanning heeft. De korte hoofdstukken nemen je mee van de ene verbijstering in de andere, en iedere keer ontdek je puzzelstukjes die fantastisch in elkaar vallen. Weer een nieuw prachtig verhaal met ijzersterke plottwist van Esther Verhoef.”
  • Hebban: “De korte hoofdstukken en wisselende perspectieven zorgen ervoor dat je wilt blijven lezen, heerlijk! Spannend tot het einde. Echt een mooi boek!”
  • Nouveau: “Verhoef op haar best.”
  • Margriet: “Nagelbijtend spannend!”
  • NRC Handelsblad: “De kracht van Verhoefs actiethrillers is zonder twijfel de stijl, die al even hoekig is als de personages. Je snakt naar adem.”

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef (Den Bosch, 1968) behoort tot de top der Nederlandse thrillerauteurs. Haar boeken zijn zonder uitzondering bestsellers, zoals Rendez-vous (300.000 stuks verkocht), Close-up (325.000 stuks) en Alles te verliezen (250.000 stuks). Esther Verhoef schrijft onder het pseudoniem Escober ook boeken samen met haar man Berry en in 2012 verscheen met Tegenlicht haar eerste roman. Ook schreef ze als Marique Maas erotische fictie. Verhoefs werk verscheen onder meer in het Engels, Duits, Russisch, Spaans, Frans en Deens.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Esther Verhoef – De nachtdienst':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *