% 

Esther Verhoef – Tegenlicht (dwarsligger)

15,00De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 219
Taal: Nederlands
Afmetingen: 19 x 120 x 84 mm
Pagina's: 903 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802516

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubrieken: , Trefwoorden: ,

Vera Zagt heeft het niet gemakkelijk gehad als kind. Haar moeder zat vaker in een psychiatrische inrichting dan dat ze thuis was, haar autoritaire vader behandelde haar als een van zijn rekruten, en gepest worden op school was eerder regel dan uitzondering.

Als volwassene heeft Vera nog altijd een beschadigd zelfbeeld. Ze is inmiddels twintig jaar samen met Lucien Reinders, een succesvol ondernemer. Haar huwelijk, haar werk als dierenfotografe en haar huis (bijgenaamd ’t Fort ) zijn de drie wankele pijlers waarop haar leven steunt.

Wanneer de relatie met Lucien onder druk komt te staan, raakt Vera in paniek en ze vlucht in een buitenechtelijke verhouding. Door een opeenstapeling van gebeurtenissen verliest ze steeds meer de controle. Vera zal zich moeten losmaken van haar traumatische ervaringen en haar zorgvuldig opgebouwde muren moeten afbreken. Ze moet leren leven en vertrouwen krijgen. Maar is het daarvoor niet te laat?

Met haar veelgeprezen inlevingsvermogen weet Esther Verhoef in de huid van haar personage te kruipen en legt ze op indringende en genadeloze wijze pijnlijke emoties bloot.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #219
  • Genomineerd voor de NS Publieksprijs (2012)
  • Esther Verhoef maakte zelf de foto op de omslag, in 2000, van haar nichtje Joy.

Recensies uit de media

  • Trouw: ‘Bestsellerschrijfster Esther Verhoef blijft haar grenzen verleggen.’
  • De Volkskrant: ‘Verhoef weet steeds weer de juiste toon te treffen om kwaad, verleiding en strijd, maar ook kwetsbaarheid, inkeer en diverse vormen van liefde voelbaar te maken.’
  • LINDA: ‘Een nieuwe Verhoef is altijd goed nieuws, en het lijkt erop dat ze alleen maar beter wordt.’

Over de auteur
Esther Verhoef (Den Bosch, 1968) behoort tot de top der Nederlandse thrillerauteurs. Haar boeken zijn zonder uitzondering bestsellers, zoals Rendez-vous (300.000 stuks verkocht), Close-up (325.000 stuks) en Alles te verliezen (250.000 stuks). Esther Verhoef schrijft onder het pseudoniem Escober ook boeken samen met haar man Berry en in 2012 verscheen met Tegenlicht haar eerste roman. Ook schreef ze als Marique Maas erotische fictie. Verhoefs werk verscheen onder meer in het Engels, Duits, Russisch, Spaans, Frans en Deens.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Esther Verhoef – Tegenlicht':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *