Nicci Gerrard – In het maanlicht (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: Heruitgave (mei 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 232
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 84 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802554

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: , , , ,

Gaby en Nancy zijn al vanaf hun elfde hartsvriendinnen en delen alles met elkaar. Een vriendschap voor het leven zou je denken, maar als ze begin twintig zijn, verdwijnt Nancy plotseling op mysterieuze wijze uit Gaby’s leven. Een gebeurtenis die Gaby nooit echt een plek heeft kunnen geven en haar veel verdriet heeft gedaan. Ook Gaby’s broer Stefan, met wie Nancy destijds een relatie had, komt er nooit overheen.

Inmiddels is het twintig jaar later en nadat Gaby haar zoon naar de universiteit heeft gebracht, gaat ze niet terug naar huis maar neemt ze de trein naar het afgelegen dorp waar Nancy woont. Ze wil eindelijk wel eens weten waarom Nancy destijds zo plotseling is vertrokken. Haar bezoek heeft echter onverwachte gevolgen en verandert zowel Nancy’s als haar eigen leven definitief.

Ondertussen worstelen Gaby’s zoon Ethan en een onbekend meisje van dezelfde leeftijd met volwassen worden, liefde en identiteit.

In het maanlicht is de derde soloroman van Nicci Gerrard, de vrouwelijke helft van het succesvolle schrijversechtpaar Nicci French. Geen thriller, maar een bijna teder gescheven psychologische roman over veertigers, jongeren op de drempel van volwassenheid, liefde, familie, adoptie, geheimen en relaties.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #232
  • Oorspronkelijke titel: Simple In The Moonlight
  • Vertaling: Sabine Mutsaers
  • Met illustraties

Recensies uit de media

  • Fok.nl: ‘In het maanlicht gaat over dingen in het leven waar niemand liever aan wil denken, maar die je toch overkomen. Kleine scheurtjes in perfecte levens, hoop, verwachtingen en vooral ook teleurstellingen. De verhaallijnen in het boek zijn perfect met elkaar verweven, de karakters zijn realistisch en het verhaal is aangrijpend.’

Over de auteur
Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) is de vrouwelijke helft van het succesvolle schrijversechtpaar Nicci French. Ze groeide op in Worcestershire, studeerde Engelse Taal en Letterkunde in Oxford, doceerde in Londen en Los Angeles, richtte een damesblad op, werd freelance journalist, trouwde en kreeg twee kinderen. Haar huwelijk liep echter op de klippen en ze hertrouwde met Sean French, die ze leerde kennen als collega bij het Engelse politieke en culturele magazine New Statesman.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci Gerrard – In het maanlicht':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *