Esther Verhoef – Labyrint (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (februari 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 650
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 85 x 17 mm
Pagina’s: 576 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807801

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

De dwarsligger Labyrint van Esther Verhoef bundelt dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen, waarin de lezer alle hoeken van het thrillergenre te zien krijgt.

Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze ‘Labyrint’, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. ‘Vuile handen’ zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de ‘Dodemansrit’ van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #650

Over de auteur
Esther Verhoef (Den Bosch, 1968) behoort tot de top der Nederlandse thrillerauteurs. Haar boeken zijn zonder uitzondering bestsellers, zoals Rendez-vous (300.000 stuks verkocht), Close-up (325.000 stuks) en Alles te verliezen (250.000 stuks). Esther Verhoef schrijft onder het pseudoniem Escober ook boeken samen met haar man Berry en in 2012 verscheen met Tegenlicht haar eerste roman. Ook schreef ze als Marique Maas erotische fictie. Verhoefs werk verscheen onder meer in het Engels, Duits, Russisch, Spaans, Frans en Deens.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Esther Verhoef – Labyrint':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *