Marique Maas – Muren van glas / 1. De ontmoeting (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 243
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 81 mm
Pagina's: 527 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802653

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De ontmoeting is deel 1 van de reeks Muren van glas rondom Daniel Holland en Nadine de Jong. Een sensueel en erotisch getint liefdesverhaal, geschreven door Marique Maas (een pseudoniem van Esther Verhoef). Het tweede deel verscheen in september 2013 en heeft als titel: Harde grenzen. Het derde en afsluitende deel De bestemming verscheen in 2015 als dwarsligger.

Daniel Holland is een jonge succesvolle ondernemer en beroemd ontwerper. Nadine de Jong runt samen met vrienden een goedlopend cateringbedrijf. Wanneer ze elkaar bij toeval ontmoeten, springt de vonk over. De dominante Daniel sleept Nadine mee in zijn wereld van glitter, glamour en erotische fantasieën. En zij volgt hem. Naar luxe hotels, sterrenrestaurants en zelfs op de rode loper.

Overweldigd door Daniels charme en extravagante levensstijl verliest Nadine echter geleidelijk de greep op haar leven. Daniel zegt weliswaar dat hij om haar geeft, maar blijft moeilijk te doorgronden en geeft bovendien weinig prijs over zijn verleden. Gaandeweg begint bij de hopeloos verliefde Nadine de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #243
  • Muren van glas is volgens de promotiecampagne rondom de lancering van de serie ‘het Nederlandse antwoord op Vijftig tinten grijs

Recensies uit de media

  • Goodreads.com: ‘Muren van glas is een pittige erotische roman voor een zinderende zomeravond.’
  • LINDA: ‘Overweldiging, glitter, glamour en vervoerende erotiek.’
  • AM Magazine: ‘Een zinderende love story.’
  • Marie Claire: ‘Warmbloedig verhaal voor koude nachten.’

Over de auteur
Marique Maas is een pseudoniem van thrillerauteur Esther Verhoef (Den Bosch, 1968), die na het verschijnen van Tegenlicht (haar eerste roman) en publicaties onder de naam Escober (duoschrijverschap met echtgenoot Berry Verhoef) opnieuw haar grenzen verlegt. Ditmaal als schrijfster van erotische fictie.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Marique Maas – Muren van glas / 1. De ontmoeting':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *