Arthur Japin – Vaslav (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 410
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 120 x 83 mm
Pagina's: 545 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804886

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Het levensverhaal van balletdanser Vaslav Nijinski, een wervelende historische roman over passie, roem, oorlog en nietsontziende liefde.

Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: ‘Nu is het kleine paardje moe.’ De rest van zijn leven, nog 31 jaren, brengt hij door zonder te dansen en zonder te spreken.

Hoe komt iemand tot zo’n beslissing en wat betekent dit voor de mensen om hem heen, zijn voormalige geliefde, zijn vrouw en dochtertje, en hun bedienden?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #410

Over de auteur
Arthur Japin (Haarlem, 1956) studeerde enkele jaren Nederlands en doorliep vervolgens de theaterschool. Hij speelde diverse rollen voor radio, televisie en toneel. In 1997 brak hij door met zijn tweede boek De zwarte met het witte hart, dat wereldwijd vertaald werd. Sindsdien publiceert Japin geregeld en won hij diverse prijzen, o.a. de Libris Literatuurprijs voor Een schitterend gebrek en de NS Publieksprijs voor De overgave. In 2006 schreef Japin het Boekenweekgeschenk De grote wereld.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Arthur Japin – Vaslav':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *