% 

Tatiana de Rosnay – De familiereünie (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (augustus 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 553
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,3 x 1,6 cm
Pagina's: 296 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806965

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In De familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving, toont Tatiana de Rosnay, schrijver van het bekende Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller en kenner van de menselijke ziel.

Paul Malegarde, een beroemd bomenkenner, is getrouwd met de Amerikaanse Lauren en samen hebben ze twee volwassen kinderen, Tilia en Linden. Ze zijn op familieweekend in Parijs en alle vier dragen ze een geheim met zich mee.

Doordat de Seine buiten zijn oevers dreigt te treden door aanhoudende regen is het gezin tot elkaar veroordeeld en kunnen ze hun geheimen niet langer voor zich houden. Elk van hen zal moeten vechten voor zijn identiteit, maar tegelijkertijd zijn ze genoodzaakt om samen een gesloten front te vormen om het stijgende water het hoofd te bieden…

Aanvullende info

  • Dwarsligger #553
  • Oorspronkelijke titel: Sentinelle de la pluie / The Rain Watcher
  • Vertaling: Caecile de Hoog en Noor Koch

Recensies uit de media

  • Jenna Blum: ‘Bevlogen, onheilspellend en gevoelig. De familiereünie is onvergetelijk.’
  • Goodreads.com: ‘Een intens, sfeervol, levendig en weemoedig familiedrama, gesitueerd in Parijs ten tijde van een dreigende overstroming van de Seine. […] Sterk aanbevolen.’

Over de auteur
Tatiana de Rosnay (Frankrijk, 1961) is een journaliste / schrijfster van Franse, Engelse en Russische afkomst. Ze publiceert gewoonlijk in het Frans, maar schreef ook een aantal boeken in het Engels. Haar roman Haar naam was Sarah (2007) is in meer dan dertig talen vertaald. Het Franse Le Figaro Magazine publiceerde in 2011 een ranglijst van meestgelezen Franse auteurs, waarop De Rosnay de vijfde plaats innam.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Tatiana de Rosnay – De familiereünie':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *