Saskia Noort – Debet (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 267
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 120 x 80 mm
Pagina's: 401 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802981

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Als Michiel, de man van Karen, bij een verkeersongeluk overlijdt, ontdekt Karen dat hij heel wat zaken voor haar verborgen hield. Ze moet niet alleen haar verdriet verwerken, maar ook hun puberende kinderen opvangen en met de sterk veranderde financiële situatie omgaan. De enige die haar steunt is haar voormalige minnaar Simon, maar ook hij blijkt een geheime agenda te hebben.

Vrijwel alle personen uit De eetclub komen in dit boek terug en hebben nog steeds zo hun geheimen. Karen probeert echter uit alle macht de waarheid boven tafel te krijgen. Daarvoor moet ze terug naar Bergen, de plek waar het allemaal begon. Het dorp verkeert in de greep van de economische crisis, evenals Karen zelf en de vriendengroep van toen: de eetclub.

Maar crisis of geen crisis, onder aanvoering van Simon en zijn vrouw Patricia gaat de strijd om macht, geld en genot onverminderd door. Stap voor stap ontrafelt Karen uiteindelijk en met gevaar voor eigen leven het ware geheim van de eetclub.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #267
  • Debet is het (afsluitende) vervolg op Saskia Noorts eerdere boek De eetclub

Recensies uit de media

  • Glamour: ‘Saskia Noort doet waar ze goed in is: succeszoekers met fijn venijn tot leven wekken.’
  • De Volkskrant: ‘Wat Saskia Noort als geen ander kan, is de tijdgeest bij de strot grijpen. Overdonderend en soms allerminst subtiel wordt de lezer in een universum gesleurd dat onmiskenbaar van nu is. Haar boeken zijn, afgezien van het thrillerelement, spiegels van het moderne leven.’
  • Crimezone: ‘De dramatiek van vrienden, geld, macht, opwinding en seks blijkt wederom een gouden formule. Hoewel er de nodige verwijzingen naar De eetclub in zitten, is Debet ook voor mensen die de achtergrond niet (meer) kennen een heel fijne thriller. Vol spanning, misleiding en de nodige intriges.’

Over de auteur
Saskia Noort (Bergen, 1967) is schrijfster en columniste. Na haar opleiding Journalistiek schreef ze voor allerhande tijdschriften als Viva, Marie Claire, Playboy en Ouders van Nu. Haar boeken verschenen in vijftien landen en werden verschillende keren bewerkt voor film en theater. Saskia Noort woont afwisselend in Amsterdam en op Ibiza.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Saskia Noort – Debet':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *