Samuel Bjørk – De jongen in de sneeuw (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (oktober 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 566
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,7 cm
Pagina's: 571 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806866

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk is het derde deel in de serie rondom het inmiddels vertrouwde politieduo Holger Munch en Mia Krüger.

In een bergmeer wordt een 22-jarige ballerina gevonden, ze is bruut vermoord. De politie vindt in het bos vlakbij een camera op een statief, precies gericht op de plaats delict. Het nummer ‘4’ is in de lens gekrast.

Inspecteur Holger Munch is met verlof om voor zijn dochter te zorgen, maar besluit terug te komen voor het onderzoek naar deze ‘ballerina-moord’. Ook Mia Krüger, net ontslagen uit een afkickkliniek en op weg naar een welverdiende vakantie in de Caraïben, sluit zich aan bij het onderzoek. Wanneer Mia ook nog een van corruptie verdachte collega in de gaten moet houden, komt alles in een levensgevaarlijke stroomversnelling..

Aanvullende info

  • Dwarsligger #566
  • Oorspronkelijke titel: Gutten som elsket rådyr
  • Vertaald uit het Noors door Renée Vink
  • De jongen in de sneeuw is het vervolg op Ik reis alleen (2013) en De doodsvogel (2015), beide ook als dwarsligger verschenen

Over de auteur
Samuel Bjørk (Noorwegen, 1969) is het pseudoniem van de Noorse auteur, toneelschrijver en singer/songwriter Frode Sander Øien. Het thrillerdebuut van Bjørk, Ik reis alleen (2013), werd internationaal gelauwerd en prijkte op nummer 1 van de bestsellerlijst van de Duitse krant Der Spiegel. Samuel Bjørk wordt vergeleken met zowel Jo Nesbø als Stieg Larsson.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Samuel Bjørk – De jongen in de sneeuw':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *