Samuel Bjørk – Ik reis alleen (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (september 2015)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 369
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 85 mm
Pagina's: 701 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804329

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Ik reis alleen is het internationaal succesvolle thrillerdebuut van de Noorse schrijver Samuel Bjørk en het eerste deel van zijn serie over de inspecteurs Holger Munch en Mia Krüger.

Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst IK REIS ALLEEN.

Na een intern onderzoek werd inspecteur Holger Munchs speciale onderzoeksteam opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Maar als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar, wordt het team weer tot leven gewekt. Munchs prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia Krüger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk…

Aanvullende info

  • Dwarsligger #369

Over de auteur
Samuel Bjørk (Noorwegen, 1969) is het pseudoniem van de Noorse auteur, toneelschrijver en singer/songwriter Frode Sander Øien. Het thrillerdebuut van Bjørk, Ik reis alleen (2013), werd internationaal gelauwerd en prijkte op nummer 1 van de bestsellerlijst van de Duitse krant Der Spiegel. Samuel Bjørk wordt vergeleken met zowel Jo Nesbø als Stieg Larsson.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Samuel Bjørk – Ik reis alleen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *