Karin Fossum – Veenbrand (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 675
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 14 mm
Pagina’s: 415 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808037

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In een caravan op het terrein van een boer worden de lichamen gevonden van een vrouw en een klein kind. Ze zijn met messteken om het leven gebracht. Inspecteur Konrad Sejer en zijn collega Jacob Skarre staan voor een raadsel: er is geen teken van seksueel misbruik en er zijn nog volop waardevolle spullen aanwezig.

De rechercheurs zijn ervan overtuigd dat de moeder van de vermoorde vrouw informatie achterhoudt die van belang kan zijn voor het onderzoek, maar de vrouw weigert opheldering te geven over het verleden van haar dochter. Een persoonlijk motief ligt voor de hand, maar wie voelt zoveel woede jegens een kleine jongen en zijn vriendelijke, zachtaardige moeder?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #675

Over de auteur
Karin Fossum (Noorwegen, 1954) is een Noorse schrijfster van (vooral) misdaadthrillers. Als tiener begon ze met het schrijven van poëzie en er verscheen ook een dichtbundel van haar hand. Haar tweede bundel kreeg echter vrij veel negatieve kritiek, waardoor ze lange tijd stopte met schrijven. Fossums thriller Eva’s oog (1995), het eerste deel in de misdaadreeks rond Konrad Sejer, gaf haar echter nieuw elan en voor het tweede deel in de reeks Kijk niet achterom (1996) ontving ze diverse prijzen. Sindsdien heeft ze veel succes met haar werk.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Karin Fossum – Veenbrand':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *