Samuel Bjørk – Sneeuwwit (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2021)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 724
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 17 mm
Pagina’s: 780 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808693

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Met dwarsligger 724, Sneeuwwit, gaat Samuel Bjørk terug in de tijd. Het boek is daarmee een prequel en vertelt hoe een zaak uit 2001 het inmiddels vertrouwde politieduo Holger Munch en Mia Krüger bij elkaar bracht.

2001. In een buitenwijk van Oslo worden twee elfjarige jongens dood aangetroffen in het gras. Tussen hen in is een dode rode vos neergelegd. Een moord die sterk doet denken aan een onopgeloste zaak uit Zweden.

Holger Munch staat aan het hoofd van een nieuwe onderzoekseenheid en heeft een team van de beste rechercheurs om zich heen verzameld. Toch komt het onderzoek naar de moord niet goed op gang. Dan wordt hij gebeld door de politieacademie. Ze hebben daar een buitengewoon getalenteerde studente rondlopen die keer op keer de hoogste scores weet te halen voor hun tests. Haar naam? Mia Krüger.

Holger Munch nodigt de jonge Mia uit en toont haar de foto’s van beide plaatsen delict. Ze heeft maar enkele minuten nodig om dingen te zien waar hijzelf en zijn team niet eens aan gedacht hebben. Een nieuwe samenwerking is geboren en een van de meest bloedstollende jachten op een seriemoordenaar ooit gaat van start…

Aanvullende info

Over Samuel Bjørk

Samuel Bjørk (Noorwegen, 1969) is het pseudoniem van de Noorse auteur, toneelschrijver en singer/songwriter Frode Sander Øien. Zijn thrillerdebuut Ik reis alleen (2013) werd internationaal gelauwerd en prijkte op nummer 1 van de bestsellerlijst van de Duitse krant Der Spiegel. De groeiende boekenreeks rond Bjørks personages Munch & Krüger werd inmiddels in meer dan 20 talen vertaald. Ook zijn er een Zweedse en Amerikaanse tv-serie in de maak. Samuel Bjørk wordt meer dan eens vergeleken met Jo Nesbø en Stieg Larsson.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Samuel Bjørk – Sneeuwwit':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *