Michiel Cobben – Verhoog je gunfactor (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

In 7 stappen naar zakelijk succes

Druk: 3 (november 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 211
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 83 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802196

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De gunfactor is de belangrijkste reden dat mensen met elkaar zaken willen en blijven doen. Product, reclame en prijs zijn in elke markt van ondergeschikt belang, het is je gunfactor die bepaalt of een klant een aanbod accepteert.

In Verhoog je gunfactor maakt Michiel Cobben de gunfactor inzichtelijk en leer je hoe je deze in zeven stappen kunt verhogen. Je leert hoe je slagvaardiger kunt worden zonder pusherig te zijn, aardiger wordt gevonden zonder dat je de indruk wekt een zacht eitje te zijn en bovenal hoe je succesvoller kunt zijn in je werk. Het boek bevat veel voorbeelden, interviews en handige tips van mensen die uit eigen ervaring zowel het belang als de werking van de gunfactor kennen.

Verhoog je gunfactor is voor iedereen die zijn producten, diensten of ideeën op een effectieve manier aan de man wil brengen en voor iedereen die anderen in beweging wil krijgen. Wie zakelijk succes nastreeft, leert in dit boek het geheim achter de ontwikkeling van langdurige en waardevolle klantrelaties.

Met veel voorbeelden, interviews en handige tips.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #211
  • Met o.a. Mark Rutte (premier), Ronald van Zetten (HEMA), Frits Goldschmeding (Randstad), Roos Vonk (Radboud Universiteit), Marlies van Wijhe (Wijzonol) en vele anderen

Recensies uit de media

  • Leeuwarder Courant: ‘Verveelt geen moment, absoluut relevant, blijft zeker hangen.’
  • InFinance: ‘Een erg praktisch boek dat interessante interviews bevat met uiteenlopende personen: van een dakloze tot aan minister-president Rutte.’
  • Gids voor personeelsmanagement: ‘Past in de traditie van Malcolm Gladwell.’

Over de auteur
Michiel Cobben (1965) studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Eindhoven en hield zich van 1992 tot 2011 intensief bezig met de werving en selectie van marketing- en salespersoneel. Sindsdien adviseert hij mensen en organisaties over hun verkoopstrategie, geeft lezingen en workshops over sales en is hij gastdocent bij de Nyenrode Business Universiteit.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Michiel Cobben – Verhoog je gunfactor':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *