Deepak Chopra e.a. – Het schaduw effect (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Gebruik de kracht van je donkere kant

Druk: 1 (december 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 153
Taal: Nederlands
Afmetingen: 13 x 118 x 81 mm
Pagina's: 432 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801496

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Ieder mens heeft zijn schaduwkanten. Deze bestaan uit al die kanten van jezelf die je verbergt, ontkent of onderdrukt. Ze kunnen op de meest onverwachte – én ongewenste – momenten naar buiten treden en je een klap in je gezicht geven.

Zolang je je schaduwkant blijft ontkennen, zal hij je leven negatief beïnvloeden. Je loopt daardoor het risico iets te doen waarvan je later spijt krijgt. Het is daarom beter om je schaduwkanten welbewust onder ogen te zien en er juist je kracht van te maken. Zodoende word je een completer, evenwichtiger en misschien zelfs gelukkiger mens.

Hoe je dat doet, wordt beschreven in dit boek, Het schaduweffect, ontstaan uit een unieke samenwerking tussen drie auteurs: Deepak Chopra, Debbie Ford en Marianne Williamson. Ze hebben de handen ineen geslagen om hun kennis met de lezer te delen en onze schaduwkant te belichten. Elk vanuit zijn of haar eigen invalshoek en discipline

Aanvullende info

  • Dwarsligger #153
  • Oorspronkelijke titel: The shadow effect
  • Vertaling: Gerard Grasman e.a.

Recensies uit de media

  • Goodreads.com: ‘Dit boek helpt je enorm om het doen en laten van jezelf én anderen te leren begrijpen. En als je het uit hebt, zul je merken dat je een beetje lichter door het leven gaat dan voorheen.

Over de auteurs
Deepak Chopra (India, 1947) is auteur van meer dan veertig boeken over spiritualiteit en alternatieve geneeskunde. Hij heeft zowel een grote schare supporters als critici. Ook Debbie Ford (Verenigde Staten, 1961) heeft verschillende boeken op haar naam staan. Ze is in de VS een bekende ‘zelfhulp’-specialist. Dit geldt ook voor Marianne Williamson (Verenigde Staten, 1952), spiritueel docente, die bovendien een graag geziene gast is bij Amerikaanse talkshows als Oprah en Larry King Live.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Deepak Chopra e.a. – Het schaduw effect':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *