John ‘Lofty’ Wiseman – Het SAS survival handboek (editie 2009) (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Hoe overleef je in het wild, in elk klimaat, op land en op zee

Druk: 1 (september 2009)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 9
Taal: Nederlands
Afmetingen: 11,8 x 8,4 x 2,7 cm
Pagina’s: 935 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800093

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In oktober 2018 verscheen er een nieuwe druk van deze survivalgids: John ‘Lofty’ Wiseman – Het SAS survival handboek (editie 2018).

Hoe herken je een giftige paddenstoel? Waar vind je een schuilplaats als je onverwacht een nacht in de natuur moet doorbrengen? Hoe navigeer je op zon, maan en sterren? Hoe vang je je eigen voedsel? Hoe verleen je eerste hulp? Wat moet je doen bij onweer? Hoe overleef je thuis, bijvoorbeeld bij een ramp die het hele land ontregelt?

Een mens kan gemiddeld drie minuten zonder lucht, drie dagen zonder water en drie weken zonder voedsel. Daarna loopt het lichaam meestal onherstelbare schade op. Zaak is dus om het in een noodsituatie niet zover te laten komen. In deze survival-dwarsligger lees je hoe.

Het SAS survival handboek van John Wiseman is onmisbaar voor elke reiziger, kampeerder, trekker of buitensporter die niet voor onvoorziene situaties wil komen te staan. In het wild, in elk klimaat, op land en op zee. Het boek geldt als ‘survival-klassieker’, waarvan wereldwijd inmiddels miljoenen exemplaren werden verkocht.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #009
  • Oorspronkelijke titel: SAS Survival Handbook
  • Vertaling: Hans Cornelder e.a.
  • Bevat ruim 50 illustraties (van de hand van Norman Arlott)
  • Bevat survivalscenario’s

Recensies uit de media

  • Pied à Terre: ‘Het SAS survival handboek is voor iedereen die houdt van actieve vakanties, trektochten en buitensporten.’
  • Hiking-site.nl: ‘Praktisch van opzet en ruim voorzien van duidelijke illustraties; hét standaardwerk voor survivalers!’

Over de auteur
John ‘Lofty’ Wiseman (Verenigd Koninkrijk, 1941) diende ruim zesentwintig jaar als militair bij het Britse elitekorps SAS (Special Air Service). Alle technieken die in zijn wereldwijde bestseller Het SAS survival handboek aan bod komen, zijn dan ook ontelbare malen in de harde praktijk getest. Als geen ander weet hij hoe je in leven blijft onder moeilijke omstandigheden, waar ook ter wereld.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'John ‘Lofty’ Wiseman – Het SAS survival handboek (editie 2009)':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *