Arjen Lubach – Magnus (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2017)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 503
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 83 mm
Pagina's: 493 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805869

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Wanneer zijn jeugdliefde Caro het uitmaakt en een relatie begint met een singer-songwriter van luisterliedjes, rest Merlijn niets anders dan zijn ellende te compenseren met liederlijke uitspattingen. Dat lucht even op, tot er een bericht van zijn creditcardmaatschappij binnenkomt met de verontrustende mededeling dat er in zijn naam allerlei vreemde uitgaven zijn gedaan in een pretpark in Zweden.

Het verlies van Caro, de drang naar avontuur en de steeds slechtere band met zijn vrienden doen Merlijn besluiten naar Stockholm af te reizen om de geheimzinnige dief te ontmaskeren. Een probleem: zijn epileptische aanvallen, waardoor hij stukken uit het meest recente verleden kwijt is.

Op zijn zoektocht in Zweden blijkt de waarheid verregaander gevolgen te hebben dan hij als amateurdetective kon vermoeden. Nieuwe ontmoetingen en bizarre onthullingen zorgen ervoor dat Merlijn zijn herinneringen aan zijn oude bestaan in Nederland grondig moet bijstellen.

Magnus is het spannende en ontroerende verhaal over het vreemdste jaar uit het leven van een twintiger. Ingehouden en haarscherp vertelt Arjen Lubach in zijn tragikomische roman over identiteit, spontaniteit en de noodzaak de gebaande paden links te laten liggen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #503

Over de auteur
Arjen Lubach (Groningen, 1979) is een Nederlandse schrijver, cabaretier, tv-presentator en muziekproducent. Hij is vooral bekend van zijn wekelijkse programma Zondag met Lubach bij de VPRO.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Arjen Lubach – Magnus':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *