% 

Camilla Läckberg – Zeemeermin (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 11 (januari 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 284
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 82 mm
Pagina's: 720 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804824

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In Zeemeermin, het zesde boek van Camilla Läckberg, is wederom een hoofdrol weggelegd voor inspecteur Patrik Hedström en Erica Falck.

In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collega’s levert niets op. Vier maanden later wordt de man alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord.

In dezelfde periode ontvangt een kennis van het slachtoffer, de schrijver Christian Thydell, anonieme dreigbrieven. Thydell is echter druk met de lancering van zijn roman Zeemeermin en heeft geen zin om de politie in te schakelen.

Uitgerekend op de avond van de boekpresentatie krijgt hij weer een uiterst intimiderende brief. Erica Falck, bevriend met de jonge schrijver, maakt zich zorgen en laat een van de brieven aan Patrik zien. Hij realiseert zich dat Christian in groot gevaar is: de afzender koestert een enorme wrok jegens hem en toont zich een zeer labiel persoon die geweld niet schuwt.

Dan wordt in het dorp het lichaam van een tweede vermoorde man gevonden. Geen toeval, zo blijkt al snel.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #284

Over de auteur
Camilla Läckberg (Zweden, 1974) is van huis uit econoom, maar tegenwoordig voltijds schrijfster. Ze woont in Stockholm en werd in 2005 verkozen tot ‘Zweedse auteur van het jaar’. Läckbergs thrillers spelen zich doorgaans af in haar geboorteplaats, Fjällbacka aan de Zweedse westkust, rondom haar vaste personages Patrik Hedström en Erica Falck. Niet alleen in Zweden maar ook in Nederland is Läckberg inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Zweedse thrillerauteurs.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Camilla Läckberg – Zeemeermin':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *