% 

Anne-Gine Goemans – Honolulu King (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 367
Taal: Nederlands
Afmetingen: 19 x 121 x 85 mm
Pagina's: 633 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805241

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Honolulu King van Anne-Gine Goemans is een verrassend originele roman over wraak, liefde, veerkracht en muziek tegen de achtergrond van een vergeten hoofdstuk uit onze geschiedenis.

De tachtigjarige Hardy runt samen met zijn vrienden en kleindochter een toko in Haarlem. Hij maakt plannen om nog één keer te schitteren met zijn band de Honolulu Kings. Maar wanneer een sushirestaurant pal tegenover de toko zijn deuren opent, komt een abrupt einde aan Hardy’s rustige leven.

Zijn verzwegen verleden in Nederlands-Indië dringt zich op en de zachtaardige Hardy besluit in de loge van de vrijmetselarij zijn geheimen uit die tijd op te biechten. Zullen zijn broeders zich aan hun geheimhoudingsplicht houden?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #367

Over de auteur
Anne-Gine Goemans (Haarlem, 1971) is schrijfster en journaliste. Ze debuteerde met de roman Ziekzoekers en won daarmee in 2008 de Anton Wachterprijs. In 2015 verscheen Honolulu King, een op ware feiten gebaseerd verhaal over een Indische man die getekend is door zijn oorlogsverleden. Goemans’ werk verscheen onder andere in Engeland, Duitsland, Denemarken, Italië en IJsland.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Anne-Gine Goemans – Honolulu King':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *