Zoran Drvenkar – Sorry! (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 5 (december 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 149
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 118 x 81 mm
Pagina's: 693 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801458

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Vier jonge mensen in Berlijn bedenken een briljant plan om veel geld te verdienen. Ze richten onder de naam Sorry een agentschap op dat excuses aanbiedt namens personen en bedrijven die zelf de confrontatie schuwen. Het blijkt al snel een zeer succesvolle formule te zijn. Steeds meer mensen roepen hun professionele hulp in om hun geweten te verlichten.

Tot ze op een dag naar een appartement worden gestuurd om verontschuldigingen aan te bieden aan een vrouw die op gruwelijke wijze vermoord blijkt te zijn. En hun opdrachtgever laat het daar niet bij: ze moeten de vrouw ook nog begraven. Het is het begin van een nachtmerrie, een bizar schaakspel waarin de vier hoofdpersonen tegen wil en dank hun rol moeten spelen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #149
  • Oorspronkelijke titel: Sorry
  • Vertaling: Henk Schreuder

Recensies uit de media

  • Humo: ´Een van de beste thrillers van het jaar.’
  • WDR: ‘Je wordt vanaf de eerste pagina meegesleurd. Sorry is een thriller van absolute topklasse.’
  • Der Spiegel: ‘Fans van thrillers van Mo Hayder, Kathy Reichs of Stieg Larsson kunnen rekenen op Zoran Drvenkar. Een complex plot dat je tot op het laatste moment in onzekerheid laat.’

Over de auteur
Zoran Drvenkar (Kroatië, 1967) verhuisde met zijn ouders naar Berlijn toen hij drie jaar oud was. Sinds zijn vijftiende houdt hij zich intensief bezig met schrijven. Na de val van de Muur wilde hij een tijdje weg uit Berlijn en vertrok hij naar Beieren. Ook woonde hij een paar jaar lang in een caravan in Nederland. Sinds 1989 is hij voltijds schrijver. Hij publiceerde romans, gedichten, toneelstukken en korte verhalen. Daarnaast schrijft hij jeugdboeken, die meermalen zijn bekroond.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Zoran Drvenkar – Sorry!':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *