Tatiana de Rosnay – Bloemen van de duisternis (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 689
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 82 x 15 mm
Pagina’s: 493 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808136

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Clarissa, een schrijver met een getroebleerd verleden, verlaat na een afschuwelijke ontdekking haar echtgenoot. Ze vindt een nieuw appartement via CASA, een organisatie die eigenaar is van een gewild complex dat exclusief bestemd is voor kunstenaars.

Maar al snel krijgt Clarissa het gevoel dat iemand haar continu bespiedt; dromen en werkelijkheid beginnen in elkaar over te lopen. Ze wordt steeds labieler. Wie zit er achter CASA?

Aangemoedigd door haar kleindochter gaat Clarissa zelf op onderzoek uit, maar haar dochter vreest dat haar moeder de greep op de werkelijkheid verliest. Is Clarissa een fragiele schrijver met te veel fantasie? Of is ze een beangstigende waarheid op het spoor?

De dwarsligger Bloemen van de duisternis van Tatiana de Rosnay is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie die zich afspeelt in het Parijs van de nabije toekomst.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #689

Over de auteur
Tatiana de Rosnay (Frankrijk, 1961) is een journaliste / schrijfster van Franse, Engelse en Russische afkomst. Ze publiceert gewoonlijk in het Frans, maar schreef ook een aantal boeken in het Engels. Haar roman Haar naam was Sarah (2007) is in meer dan dertig talen vertaald. Het Franse Le Figaro Magazine publiceerde in 2011 een ranglijst van meestgelezen Franse auteurs, waarop De Rosnay de vijfde plaats innam.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Tatiana de Rosnay – Bloemen van de duisternis':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *