Tatiana de Rosnay – Die laatste zomer (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (oktober 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 262
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 119 x 84 mm
Pagina's: 559 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803063

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Antoine bevindt zich in een moeilijke periode in zijn leven. Hij is verlaten door zijn vrouw van wie hij nog altijd veel houdt, worstelt met twee lastige puberkinderen en heeft een baan als architect die hem weinig voldoening meer geeft.

Dan bezoekt hij samen met zijn zus Mélanie het eiland Noirmoutier, een plek waar ze in hun jeugd veel vakanties doorbrachten, samen met hun ouders. Hier aan de westkust van Frankrijk komen veel herinneringen boven bij Antoine. Ze zetten hem aan tot een speurtocht naar de vroegtijdige dood van zijn moeder en zus Mélanie komt hierbij tot een schokkende ontdekking. Het familiegeheim dat hierdoor uiteindelijk ontrafeld wordt, maakt Antoine kwetsbaar en onzeker.

Maar dan ontmoet hij Angèle, die hem helpt over zijn problemen heen te komen en een nieuwe betekenis geeft aan de begrippen leven, dood en liefde.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #262
  • Oorspronkelijke titel: A secret kept
  • Vertaling: Iris van der Blom

Recensies uit de media

  • De Standaard der Letteren: ‘Die laatste zomer bevestigt De Rosnays talent voor het schrijven van boeiende familiedrama’s.’
  • Susan Smit: ‘Een fijnzinnig verhaal over een broer, een zus en een familiegeheim dat niemand onberoerd zal laten.’
  • Viva: ‘Sfeervolle roman voor iedereen die van Frankrijk, familiegeheimen en de liefde houdt. Aanrader!’
  • Publishers Weekly: ‘Een roman die je al tijdens het eerste hoofdstuk in je hart sluit, waarna de gebeurtenissen en personages je ook na de laatste pagina nog lang zullen bijblijven. Die laatste zomer is een boek dat beklijft.’

Over de auteur
Tatiana de Rosnay (Frankrijk, 1961) is een journaliste / schrijfster van Franse, Engelse en Russische afkomst. Ze publiceert gewoonlijk in het Frans, maar schreef ook drie boeken in het Engels. Haar roman Haar naam was Sarah (2007) is in meer dan dertig talen vertaald. Het Franse Le Figaro Magazine publiceerde in 2011 een ranglijst van meestgelezen Franse auteurs, waarop De Rosnay de vijfde plaats innam.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Tatiana de Rosnay – Die laatste zomer':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *