Saskia Noort – Koorts (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 235
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 120 x 83 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802660

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Dorien is vijfendertig, redactrice bij het vrouwentijdschrift EVA en staat op het punt zich te settelen en aan kinderen te beginnen. Dan ontmoet ze styliste Ellen, een bruisende single, en wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze beëindigt haar relatie en vertrekt met Ellen voor een week naar Ibiza, het eiland waar de vrijheid dagelijks gevierd wordt.

Ibiza voldoet ruimschoots aan hun verwachtingen en de twee vriendinnen storten zich in het uitgaansleven. Tot Ellen plotseling verdwijnt. Dan begint er een koortsachtige zoektocht over het zonnige en ogenschijnlijk vredige eiland, terwijl geleidelijk de gruwelijke waarheid aan het licht komt.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #235

Recensies uit de media

  • 8WEEKLY: ‘Koorts is vlot geschreven. De frasen zijn kort, iedere zin vloeit voort uit de vorige en de spanning wordt architectonisch opgevoerd.’
  • Cosmopolitan: ‘Ook deze sterke, slimme en sexy thriller van Saskia Noort wil je in één ruk uitlezen.’
  • Ezzulia.nl: ‘In Koorts laat Saskia Noort zien waar ze goed in is: een bepaalde groep mensen in een bepaalde tijd op een bepaalde plaats schilderen. Geen zachte pasteltinten, maar harde, felle kleuren met scherpe lijnen.’

Over de auteur
Saskia Noort (Bergen, 1967) is schrijfster en columniste. Na haar opleiding Journalistiek schreef ze voor allerhande tijdschriften als Viva, Marie Claire, Playboy en Ouders van Nu. Haar boeken verschenen in vijftien landen en werden verschillende keren bewerkt voor film en theater. Saskia Noort woont afwisselend in Amsterdam en op Ibiza.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Saskia Noort – Koorts':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *