Kiki van Dijk – Ibiza (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Zelfs de diepst weggestopte geheimen blijven je een leven lang achtervolgen…

Druk: 1 (april 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 521
Taal: Nederlands
Afmetingen: 14 x 120 x 82 mm
Pagina's: 409 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806316

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubrieken: , Trefwoorden: ,

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenoot, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar.

Om bij te komen van alle hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Twee weken voor zichzelf, op yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte.

Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #521

Over de auteur
Kiki van Dijk is een pseudoniem van ‘een bekende Nederlandse auteur’. Welke precies is nog altijd een raadsel. In 2014 verscheen met Zeevlam het eerste boek van deze mysterieuze Kiki. Ibiza is haar tweede roman (niet te verwarren met Ibiza, de erfenis, een volgend boek van Kiki van Dijk dat eveneens Ibiza als decor heeft).

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Kiki van Dijk – Ibiza':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *