Kiki van Dijk – Ibiza, de erfenis (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Als je zelfs je eigen familie niet meer kan vertrouwen

Druk: 1 (april 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 589
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina’s: 419 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807177

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Dorien is een wereldberoemde fotograaf die de wereld rondvliegt voor opdrachten. Als ze in Nederland is, leidt ze een prettig leven met haar puberzoon Mick. Maar wanneer Mick voor een vakantie naar Ibiza wil, is Dorien direct tegen. Door tussenkomst van haar ex-man David laat ze hem met tegenzin gaan. Wanneer Mick echter meteen na aankomst verdwijnt, weet Dorien dat het foute boel is.

Halsoverkop vliegt ze naar het eiland dat zij vijfendertig jaar eerder met haar moeder verliet. Daar wordt ze plotseling geconfronteerd met herinneringen aan een verleden dat ze nooit helemaal heeft afgesloten. Ze raakt verstrikt in een gevaarlijk spel waarbij niemand te vertrouwen is. Zowel Dorien als haar familie lopen grote risico’s. Zal ze op tijd doorzien wat er op het eiland speelt?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #589
  • Ibiza, de erfenis verscheen oorspronkelijk in 2017

Recensies uit de media

  • VrouwenThrillers.nl: ‘Ibiza De erfenis is een verhaal waar voortdurend een goede spanning aanwezig is. Er zijn diverse thema’s in verweven zoals corruptie, jaloezie, narcisme en dementie, op een toegankelijke en vlotte wijze beschreven.’
  • Chicklit.nl: ‘Met de titel Ibiza, de erfenis wekt Kiki van Dijk in eerste instantie de verwachting dat dit het vervolg is op haar vorige boek Ibiza. Dit is niet het geval. Wel komt er een bekende uit Ibiza, tuinman Frank, in dit verhaal voor en weet de lezer na dit boek toch hoe het met hem en Maggie verder is vergaan. Maar dit is slechts een detail in dit nieuwe, superspannende verhaal dat zich op hetzelfde eiland afspeelt.’

Over de auteur
Kiki van Dijk is een pseudoniem van ‘een bekende Nederlandse auteur’. Welke precies is nog altijd een raadsel. In 2014 verscheen met Zeevlam het eerste boek van deze mysterieuze Kiki. Ibiza is haar tweede roman (niet te verwarren met Ibiza, de erfenis, een volgend boek van Kiki van Dijk dat eveneens Ibiza als decor heeft).

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Kiki van Dijk – Ibiza, de erfenis':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *