Sally Rooney – Normale mensen & Gesprekken met vrienden (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (mei 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 665
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 82 x 17 mm
Pagina’s: 936 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807856

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: , , ,

In deze dwarsligger een bundeling van twee eerder verschenen boeken van Sally Rooney:

Normale mensen (2019)
Marianne en Connell groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze allebei naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd. Normale mensen is een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.
Gesprekken met vrienden (2017)
Frances is 21 jaar oud, koel en observerend. Ze studeert en doet samen met haar beste vriendin Bobbi aan poetryslams in Dublin, waar ze gespot worden door journalist Melissa. Frances raakt tegen wil en dank onder de indruk van haar en haar echtgenoot Nick, die nooit echt is doorgebroken als acteur. Wat aan het begin een onschuldige flirt lijkt, groeit al snel uit tot een vreemd soort intimiteit. Frances probeert haar leven geordend te houden, maar haar relaties ontsnappen steeds meer aan haar greep. Dan probeert ze iets radicaals: van moment tot moment leven.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #665

Over Sally Rooney

Sally Rooney (Ierland, 1991) werd een literaire sensatie na het uitbrengen van haar debuutroman Conversations With Friends (2017). Ze schreef het boek terwijl ze studeerde voor een master in Amerikaanse literatuur aan het Trinity College in Dublin. Rooney’s werk kent sindsdien lovende kritieken en commercieel succes.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Sally Rooney – Normale mensen & Gesprekken met vrienden':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *