Sophie Kinsella – Hou je mond! (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Sommige geheimen wil je met niemand op de hele wereld delen…

Druk: 1 (september 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 56
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,4 x 1,8 cm
Pagina’s: 642 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800482

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega’s. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en ze vindt haar vriend Connor een beetje op Ken lijken (die van Barbie en Ken inderdaad). Verder geeft ze de plant van haar irritante collega sinaasappelsap – bijna dagelijks – en doet haar string pijn.

Emma is altijd nerveus als ze moet vliegen. Daarom vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een aardige, vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma denkt dat het zomaar een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt..

Aanvullende info

  • Dwarsligger #056

Over de auteur
Sophie Kinsella (Verenigd Koninkrijk, 1969), pseudoniem van Madeleine Wickham, is schrijfster en ex-financieel journaliste. Ze verwierf populariteit met haar Shopaholic-serie en haar bestseller Hou je mond! Onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, schreef ze in 1995 haar eerste roman The Tennis Party. Haar eerste boek onder het pseudoniem Sophie Kinsella stuurde ze anoniem op naar haar uitgever. Toen die besloot het uit te geven, kwam ze daarmee ongemerkt in ‘dubbele dienst’ bij hem.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Sophie Kinsella – Hou je mond!':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *