S.J. Watson – Tweede leven (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (februari 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 338
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 82 mm
Pagina's: 705 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804640

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

In ‘Tweede leven’ van S.J. Watson wordt Julia geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde.

Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt, ontmoet ze de charmante en mysterieuze Lukas. Julia’s zoektocht wordt steeds obsessiever en ze belandt in een levensgevaarlijke wereld.

Evenals in Voor ik ga slapen toont S.J. Watson zich een meester in het portretteren van het totale isolement van de hoofdpersoon en wordt de lezer meegetrokken in een beklemmend spel van waarheid en bedrog.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #338

Over de auteur
S.J. Watson (Verenigd Koninkrijk, 1971) studeerde Natuurkunde aan de Universiteit van Birmingham en verhuisde daarna naar Londen. Daar werkte hij overdag als specialist in verschillende ziekenhuizen met slechthorende kinderen, terwijl hij ’s avonds fictie schreef. In 2009 volgde hij de cursus ‘Writing a novel’ aan de Faber Academy, met als resultaat zijn debuut Before I go to sleep (Voor ik ga slapen), dat in 2011 uitkwam. De thriller verscheen inmiddels in maar liefst 42 landen en is een internationale bestseller.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'S.J. Watson – Tweede leven':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *