S.J. Watson – Flashback (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 2 (oktober 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 698
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 19 mm
Pagina’s: 633 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808310

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De dwarsligger Flashback speelt zich af in Blackwood Bay, een Britse kustplaats waar nooit iets gebeurt. Toch?

Ooit was Blackwood Bay een drukbezocht kustplaatsje. Maar nu, geplaagd door teruglopende toeristenaantallen en economische malaise, is het nog maar een schim van wat het was. Het is een spookstadje geworden, en daarmee de perfecte locatie voor filmmaker Alex om haar nieuwe documentaire te schieten.

De hechte dorpsgemeenschap is echter achterdochtig over haar motieven. Want er gebeurt nooit wat in hun dorp, dus waarom zou ze hier filmen? Of is er iets? Weet zij meer dan ze zegt, en wie is ze eigenlijk?

Wederom gebruikt S.J. Watson het psychologische spel waarmee hij met Voor ik ga slapen miljoenen mensen wist te boeien en combineert dit in Flashback op geraffineerde wijze met het claustrofobische gevoel van een kleine dorpsgemeenschap waar iedereen elkaar kent.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #698

Over de auteur
S.J. Watson (Verenigd Koninkrijk, 1971) studeerde Natuurkunde aan de Universiteit van Birmingham en verhuisde daarna naar Londen. Daar werkte hij overdag als specialist in verschillende ziekenhuizen met slechthorende kinderen, terwijl hij ’s avonds fictie schreef. In 2009 volgde hij de cursus ‘Writing a novel’ aan de Faber Academy, met als resultaat zijn debuut Before I go to sleep (Voor ik ga slapen), dat in 2011 uitkwam. De thriller verscheen inmiddels in maar liefst 42 landen en is een internationale bestseller.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'S.J. Watson – Flashback':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *