Rik Zaal – Spanje, een reisgids (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (mei 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 87
Taal: Nederlands
Afmetingen: 11,8 x 8,5 x 3,2 cm
Pagina’s: 1637 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800789

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Deze reisgids van Rik Zaal over Spanje is al lange tijd niet meer leverbaar. Volgens de uitgever zijn er ook geen plannen voor een herdruk. Noch voor de dwarsligger, noch voor de paperback.

Wel worden beide uitgaven af en toe nog 2dehands aangeboden (via onze partner bol.com), hoewel dikwijls tegen woekerprijzen.

Voor de actuele prijs (of leverbaarheid) van de dwarsligger, zie hierboven. Voor de situatie rondom het gewone boek, klik op de knop: ‘Bestel als andere uitgave’.

Sinds Spanje, een reisgids van Rik Zaal in 2002 uitkwam, is de gids alom flink geprezen. Door de pers en vooral ook door de lezers. Spanje is een boek dat de reiziger alle hoeken van groot Spanje laat zien. Op een veel persoonlijker en indringender niveau dan de meeste ‘gewone’ reisgidsen doen.

De gids bevat uitvoerige hoofdstukken over Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia en de andere grote steden. Verder wijst Zaal ons niet alleen de weg naar kerken, musea en andere bezienswaardigheden, maar ook naar goede hotels, restaurants en cafés.

Rik Zaal is een echte insider als het om Spanje gaat en heeft bovendien opmerkelijk veel kennis van de (hedendaagse) architectuur.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #087
  • Bevat illustraties

Recensies uit de media

  • Boekblad: ‘Spanje van Rik Zaal is van ongekend hoog niveau.’
  • NRC Handelsblad: ‘Je pikt veel op uit het boek, bijvoorbeeld waarom Jordi Cruyff Jordi heet en waarom het nieuwe Barcelonees zee-aquarium een bezoekje waard is.’

Over de auteur
Rik Zaal (Groningen, 1945) is programmamaker, schrijver, presentator, producer en journalist. Hij debuteerde in 1991 met de bundel Onderweg, maar oogstte vooral veel lof met zijn bijna 700 bladzijden tellende reisgids Spanje (2002), waaraan hij vijf jaar werkte. In 2009 volgde Heel Nederland, een tweedelig werk over toeristisch Nederland van in totaal zo’n 1300 pagina’s. In 2011 verscheen met Verlorenzoon.com zijn eerste roman.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Rik Zaal – Spanje, een reisgids':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *