R.J. Ellory – Een mooie dag om te sterven (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2015)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 362
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 120 x 84 mm
Pagina's: 857 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804183

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

De thriller Een mooie dag om te sterven van R.J. Ellory gaat over John Costello. Hij en zijn vriendin Nadia waren het slachtoffer van een van de beruchtste Amerikaanse seriemoordenaars aller tijden. Nadia was op slag dood, maar Costello overleefde de aanval.

Twintig jaar later overspoelt een nieuwe golf van moorden New York. Inspecteur Ray Irving schakelt de hulp in van Costello, die een patroon ontdekt dat de delicten onderling verbindt. Maar deze kennis brengt zijn leven opnieuw in gevaar.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #362

Over de auteur
R.J. Ellory (Verenigd Koninkrijk, 1965) kwam in Birmingham ter wereld als Roger Jon Ellory. Zijn vader verliet hem nog voordat hij was geboren en Ellory’s moeder stierf op jonge leeftijd. Ellory begon in 1987 met schrijven en voltooide het ene na het andere boek. Ze werden echter alle door uitgevers geweigerd, omdat een Britse schrijver die zijn boeken situeert in de VS commercieel niet interessant zou zijn. Hij stopte acht jaar met schrijven, maar kreeg in 2001 uiteindelijk toch zijn eerste boek Stervensuur gepubliceerd. Hij brak door met zijn thriller Een stil geloof in engelen. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'R.J. Ellory – Een mooie dag om te sterven':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *