R.J. Ellory – Bekraste zielen (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (augustus 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 418
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 83 mm
Pagina's: 555 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804763

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

De halfbroertjes Clarence en Elliot wonen in een weeshuis sinds hun moeder door geweld omkwam. Hun veilige leven neemt een bizarre wending wanneer ze gegijzeld worden door Earl Sheridan, een veroordeelde moordenaar en psychopaat van het ergste soort. Het trio trekt door Californië en Texas, op de vlucht voor de autoriteiten.

De jongens worden geconfronteerd met een groeiende stroom van geweld waar ze beiden totaal anders mee omgaan. De keuzes die ze maken zullen hun levens voor altijd veranderen, evenals hun onderlinge relatie.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #418

Over de auteur
R.J. Ellory (Verenigd Koninkrijk, 1965) kwam in Birmingham ter wereld als Roger Jon Ellory. Zijn vader verliet hem nog voordat hij was geboren en Ellory’s moeder stierf op jonge leeftijd. Ellory begon in 1987 met schrijven en voltooide het ene na het andere boek. Ze werden echter alle door uitgevers geweigerd, omdat een Britse schrijver die zijn boeken situeert in de VS commercieel niet interessant zou zijn. Hij stopte acht jaar met schrijven, maar kreeg in 2001 uiteindelijk toch zijn eerste boek Stervensuur gepubliceerd. Hij brak door met zijn thriller Een stil geloof in engelen. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'R.J. Ellory – Bekraste zielen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *