Nora Roberts – Thuishaven (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 275
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 120 x 84 mm
Pagina's: 853 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803070

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Deze dwarsligger bevat deel 3 uit de trilogie De Chesapeake Bay Saga, waarvan de boeken Zeezucht en Windvangst het eerste en tweede deel zijn.

Kunsthistorica Miranda Jones wordt voor haar huis beroofd, haar autobanden worden vernield en ze blijft doodsbang achter. Ze is geschokt, maar vastbesloten het incident zo snel mogelijk te vergeten. Het is dan ook een welkome afleiding als Miranda in Florence een bronzen beeldje uit de renaissance mag onderzoeken, beter bekend als ‘De Donkere Dame’. Al snel blijkt dat haar beroving geen gewone overval was, en dat het bijzondere beeldje duistere geheimen verbergt.

Miranda wendt zich tot Ryan Boldari, een aantrekkelijke galerie-eigenaar. Maar zijn Boldari’s intenties wel zuiver? Heen en weer geslingerd tussen gevoelens van intens wantrouwen en ongekende passie voor Ryan, kan Miranda uiteindelijk alleen nog maar op zichzelf vertrouwen om het geheim van ‘De Donkere Dame’ te onthullen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #275
  • Deel 3 uit de trilogie De Chesapeake Bay Saga
  • Oorspronkelijke titel: Homeport
  • Vertaling: Mariella Snel

Recensies uit de media

  • Amazon.com: ‘Full of heartwarming familial moments, tender romance, and a touch of tension.’
  • Goodreads.com: ‘Dit is een van mijn favoriete boeken van Nora Roberts. Het speelt zich af in New England en Italië (twee gebieden ter wereld waar ik erg van houd), gaat over kunst en voert interessante karakters ten tonele. Een absolute aanrader.’

Over de auteur
Nora Roberts (Verenigde Staten, 1950) schreef meer dan honderdzestig romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nora Roberts – Thuishaven':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *