Nicci French – Wat te doen als iemand sterft (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (september 2009)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 2
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,1 x 1,5 cm
Pagina’s: 535 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800024

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Wat is het je waard om de waarheid te kennen? Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst er echter op dat Greg en Milena een verhouding hadden.

Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet echt blijkt te kennen? Als zelfs je intuïtie niet lijkt te kloppen? Ellie wil de waarheid weten. Wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen. Over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid. Hoe pijnlijk die ook is. Want pas als je de waarheid weet, kun je beginnen aan het moeizame proces van verwerken en loslaten.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #002
  • Oorspronkelijke titel: What to do when someone dies
  • Vertaling: Irving Pardoen

Recensies uit de media

  • Elsevier: ‘Een mild-spannend stukje vakwerk dat lekker wegleest.’
  • Crimezone.nl: ‘De verhaallijn is schokkend en ontroerend tegelijk en eindigt met een zinderende climax. Nicci French heeft met Wat te doen als iemand sterft opnieuw een huzarenstukje afgeleverd. Chapeau!’

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst. Met Blauwe maandag (2011) introduceerde Nicci French voor het eerst psychoanalytica Frieda Klein, voor wie acht boeken lang een hoofdrol weggelegd zou zijn.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – Wat te doen als iemand sterft':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *