Nicci French – Huis vol leugens (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 600
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina’s: 720 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807337

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

De 45-jarige Neve leidt een zo op het oog gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt echter, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Regelmatig spreken ze af in zijn tweede huisje in Londen.

Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen. Daar treft ze haar minnaar dood aan, met ingeslagen schedel. In de paniek die haar bevangt, begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht zal komen.

Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, tegen haar collega’s en tegen haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft..

Aanvullende info

  • Dwarsligger #600
  • Huis vol leugens heeft als oorspronkelijke titel The Lying Room (2019)
  • Vertaald uit het Engels door Linda Broeder en Bert Meelker
  • Huis vol leugens is de eerste literaire thriller van Nicci French na de succesvolle en veelgeprezen Frieda Klein-serie

Recensies uit de media

  • Goodreads.com: ‘Huis vol leugens is een zeer boeiende en buitengewoon verslavende thriller, vol onverwachte wendingen en met een intelligent slot. Mijn favoriete passages zijn de stukken waarin de confrontatie tussen Neve en inspecteur Hitching beschreven worden. Die leveren een kat-en-muisspel op waarbij het knettert van de spanning.’
  • De Morgen: ‘Nicci French is een meester in het opbouwen van psychologische spanning.’

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst. Met Blauwe maandag (2011) introduceerde Nicci French voor het eerst psychoanalytica Frieda Klein, voor wie acht boeken lang een hoofdrol weggelegd zou zijn.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – Huis vol leugens':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *