Nicci French – Vang me als ik val (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 641
Taal: Nederlands
Afmetingen: 121 x 83 x 17 mm
Pagina’s: 551 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807504

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Holly Krauss leidt een opwindend leven. Ze is jong en succesvol, heeft privé alles goed voor elkaar en wordt aanbeden en bewonderd door iedereen die ze tegenkomt. Maar dat is één kant van Holly. De andere Holly is losbandig en wild, zoekt regelmatig de verkeerde mensen op en belandt vaak in riskante situaties.

Wanneer de roekeloze uitspattingen elkaar steeds sneller opvolgen en Holly’s wilde kant de overhand neemt, dreigt ze de controle over haar leven te verliezen. Ze vermoedt dat ze gestalkt wordt, ze wordt bedreigd door iemand die eist dat ze haar schulden aflost – op elke hoek van de straat loert het gevaar en het geduld van Holly’s geliefde en vrienden begint op te raken. Is het Holly’s eigen schuld? Is zij paranoïde of zijn haar angsten reëel? En als ze niet meer op haar eigen intuïtie kan vertrouwen, wie is er dan om haar te vangen als ze valt?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #641

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – Vang me als ik val':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *