Nicci French – Het veilige huis (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 534
Taal: Nederlands
Afmetingen: 19 x 120 x 84 mm
Pagina's: 635 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806538

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje resulteert in twee doden. Het derde slachtoffer, een tienermeisje, wordt in veiligheid gebracht. Samantha Laschen, psychiater, gespecialiseerd in posttraumatische stress, alleenstaande moeder van een dochtertje, net verhuisd van Londen naar de buitengebieden, neemt het beschadigde meisje in haar huis op.

Maar wat begint als gunst en psychiatrisch experiment, eindigt voor Samantha in een regelrechte worsteling. Om haar eigen geestelijke gezondheid te bewaren, om de waarheid boven tafel te krijgen en om alles wat haar dierbaar is in leven te houden.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #534
  • Oorspronkelijke titel: The Safe House (1998)

Recensies uit de media

  • Trouw: ‘Het veilige huis is een van die thrillers die je niet binnen een paar dagen vergeten bent. En dat is exceptioneel.’
  • Goodreads.com: ‘Het taalgebruik is eenvoudig en het plot gemakkelijk te volgen. Geen pageturner die je niet weg kunt leggen, maar toch een spannende leeservaring.’

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst. Met Blauwe maandag (2011) introduceerde Nicci French voor het eerst psychoanalytica Frieda Klein, voor wie acht boeken lang een hoofdrol weggelegd zou zijn. Het veilige huis is een al wat ouder boek van Nicci French uit 1998.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – Het veilige huis':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *