Nicci French – De gunst (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 3 (april 2022)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 726
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 15 mm
Pagina’s: 600 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808709

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Nicci French’ nieuwste boek De gunst is als vanouds een psychologische thriller. Hoofdpersoon Jude kruipt noodgedwongen in de huid van privé-detective nadat haar eerste liefde Liam plotseling vermoord wordt.

Jude is een succesvol arts en gelukkig verloofd met Nat. Dan neemt totaal onverwacht haar eerste liefde Liam contact met haar op. Ze hebben elkaar niet meer gezien sinds hun relatie op dramatische wijze is geëindigd. Maar dat is al jaren geleden. Liam vraagt haar om een bijzondere gunst: zou ze hem dat weekend – alsjeblieft? – willen ontmoeten? Weifelend stemt ze toe, en ze verzwijgt haar tripje voor Nat.

Ze spreken af bij een afgelegen cottage, maar wanneer Jude daar arriveert, blijkt Liam er niet te zijn. Even later krijgt ze een telefoontje van de politie: Liam is dood, vermoord.

Daarmee staat Judes leven totaal op zijn kop. Ze probeert erachter te komen wat er precies met Liam is gebeurd, maar wordt steeds verder zijn wereld ingezogen. Zijn familie en vrienden lijken allemaal iets voor haar te verzwijgen. Ze moet alles op alles zetten om zich staande te houden – en het er levend van af te brengen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #726
  • De gunst verscheen tegelijkertijd als dwarsligger en ‘gewoon boek’ in april 2022
  • Vertaald uit het Engels door Marcel Rouwé en Iris Bol

Over de auteur

Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – De gunst':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *