Nicci French – De rode kamer (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 46 (november 2017)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 501
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 84 mm
Pagina's: 711 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805968

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Kit Quin werkt met geesteszieke criminelen. Ze raakt gewond als ze een verdachte ondervraagt die door de politie wordt vastgehouden.

Tijdens haar herstel roept de politie haar hulp in bij een eenvoudige zaak. Het lichaam van een voortvluchtige is aangetroffen bij een kanaal in Londen. De politie heeft een verdachte en een bekentenis – van dezelfde man die Kit heeft aangevallen.

Maar de kwestie blijkt allerminst eenvoudig. Naarmate Kit zich er meer en meer in verdiept – in het verhoor van de politie, in de getroebleerde geest van de verdachte, in de eenzame wereld van het mysterieuze slachtoffer – wordt het geheel steeds complexer en duisterder.

Als Kit nieuwe verbanden en misdaden ontdekt, raakt ze betrokken in een verbijsterende zaak, die haar dreigt te vernietigen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #501

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst. Met Blauwe maandag (2011) introduceerde Nicci French voor het eerst psychoanalytica Frieda Klein, voor wie acht boeken lang een hoofdrol weggelegd zou zijn.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – De rode kamer':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *