Karin Slaughter – Versplinterd (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2017)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 456
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 120 x 85 mm
Pagina's: 717 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805524

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Gailyn Loria heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst wordt geconfronteerd met een insluiper die haar dochter gegijzeld houdt, komt er een ongekende kracht in haar naar boven. Een kracht die de insluiper fataal wordt.

Will Trent, speciaal agent van het criminele arrestatieteam van Georgia, wordt aangesteld om het onderzoek te leiden. Maar al snel blijkt dat er heel wat meer op het spel staat dan Trent ooit had kunnen vermoeden.

Karin Slaughter laat in deze dwarsligger de personages uit het zeer succesvolle Triptiek terugkeren voor een confrontatie met catastrofale gevolgen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #456

Over de auteur
Karin Slaughter (Verenigde Staten, 1971) is afkomstig uit een klein stadje in Georgia, maar woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is vooral bekend geworden door haar thrillers uit de Grant County-reeks, die soms ook wel de Sara Linton-reeks wordt genoemd. Haar werk werd vertaald in 32 talen en ze verkocht tot op heden meer dan 30 miljoen exemplaren van haar boeken.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Karin Slaughter – Versplinterd':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *