% 

Karin Slaughter – Verborgen (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 525
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 120 x 83 mm
Pagina's: 779 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806323

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Vanaf het lijk lopen bloederige sporen weg, die erop lijken te wijzen dat een ander slachtoffer mogelijk is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler, een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd en een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken.

Voor Will – en patholoog-anatoom Sara Linton – wordt de zaak steeds ingewikkelder én persoonlijker. Een vondst op de plaats delict onthult namelijk een verband met Wills ingewikkelde verleden. Dit zal niet alleen zijn eigen leven overhoop halen, maar ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Verborgen is de spannende terugkeer van Karin ‘Queen of Crime’ Slaughter naar haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #525

Over de auteur
Karin Slaughter (Verenigde Staten, 1971) is afkomstig uit een klein stadje in Georgia, maar woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is vooral bekend geworden door haar thrillers uit de Grant County-reeks, die soms ook wel de Sara Linton-reeks wordt genoemd. Haar werk werd vertaald in 32 talen en ze verkocht tot op heden meer dan 30 miljoen exemplaren van haar boeken.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Karin Slaughter – Verborgen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *