Karin Slaughter – Verbroken (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 406
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 82 mm
Pagina's: 761 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804893

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Sara Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Frant County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge, mooie studente. De verdachte, een zwakbegaafde jongen en iemand uit haar verleden, pleegt zelfmoord voor Sara hem kan spreken. Op de celmuren zijn met bloed de woorden ‘IK NIET’ geschreven.

Sara vermoedt dat Lena Adams een rol in zijn dood heeft gespeeld en vraagt Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation om haar bij te staan. Zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd en hij stuit bij zijn onderzoek op een muur van stilte.

Langzaam ontrafelen Sara en Will een zaak vol explosieve geheimen, maar door de ontwikkelingen komen er nieuwe levens op het spel te staan.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #406

Over de auteur
Karin Slaughter (Verenigde Staten, 1971) is afkomstig uit een klein stadje in Georgia, maar woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is vooral bekend geworden door haar thrillers uit de Grant County-reeks, die soms ook wel de Sara Linton-reeks wordt genoemd. Haar werk werd vertaald in 32 talen en ze verkocht tot op heden meer dan 30 miljoen exemplaren van haar boeken.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Karin Slaughter – Verbroken':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *