Helen Fields – Perfecte prooi (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 2 (juli 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 684
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 82 x 19 mm
Pagina’s: 835 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808082

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Dwarsligger Perfecte prooi is na Perfecte resten het 2e deel in de D.I. Callanach-serie met inspecteurs Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol. Voor de liefhebbers van de Helen Grace-boeken van M.J. Arlidge.

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal.

Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister. Totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Ze ontdekken dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt.

Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter..

Aanvullende info

Over de auteur
Helen Fields (Verenigd Koninkrijk, 1969) studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig is ze auteur en runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Ze woont in Los Angeles.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Helen Fields – Perfecte prooi':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *