Helen Fields – Perfecte misdaad (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 3 (oktober 2022)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 728
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 16 mm
Pagina’s: 720 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808747

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Dwarsligger 728, Perfecte misdaad van Helen Fields, is deel 5 uit de D.I. Callanach-serie over de inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach.

Stephen Berry staat op het punt van een brug af te springen als een psycholoog hem daar op het allerlaatste moment van weet te weerhouden. Maar een week later wordt Stephen alsnog dood aangetroffen aan de voet van een klif.

Er lijkt een luchtje aan de zaak te zitten en dus onderzoeken inspecteur Luc Callanach en hoofdinspecteur Ava Turner of hij zelf sprong of… dat iemand hem over de rand duwde.

Ze graven dieper en ontdekken meer zaken die alarmbellen laten rinkelen: een vrouw die dood in bad werd gevonden, een man die door elektrocutie om het leven is gekomen. Het lijkt er steeds meer op dat iemand deze sterfgevallen zorgvuldig heeft uitgedacht.

Callanach en Turner hebben geen idee hoe dicht ze de moordenaar op de hielen zitten. een moordenaar die met elke moord overmoediger wordt.

Aanvullende info

Recensies over Perfecte misdaad

  • Crime Review: “Dit boek, het vijfde in de reeks, blijft de relaties tussen de hoofdrolspelers ontwikkelen. Helen Fields heeft zeer vakkundig personages gecreëerd wier onderlinge relatie evolueert en wier acties de lezer blijven interesseren. De subplots over de relatie tussen beide personages zijn geestig en creatief. Ze bieden een zeer bevredigende achtergrond voor de hoofdplot.”
  • Goodreads.com: “De schrijfstijl is vlot, de spanning goed aanwezig en de plot verrassend. Dit vijfde deel was er wederom eentje om van te genieten.”

Over Helen Fields

Helen Fields (Verenigd Koninkrijk, 1969) studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig is ze auteur en runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij. Ze is er werkzaam als scenarioschrijver en producer. Helen Fields woont in Los Angeles.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Helen Fields – Perfecte misdaad':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *