Helen Fields – Perfecte resten (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (september 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 630
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 16 mm
Pagina’s: 720 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807627

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Perfecte resten is het 1e deel in de D.I. Callanach-serie

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh.

Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen.

Het duurt niet lang tot er nog een vrouw wordt ontvoerd en Callanach begint een race tegen de klok om het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden…

Aanvullende info

Over de auteur
Helen Fields (Verenigd Koninkrijk, 1969) studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig is ze auteur en runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Ze woont in Los Angeles.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Helen Fields – Perfecte resten':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *