Harlan Coben – Verzoeking (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: Heruitgave (februari 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 222
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 120 x 85 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802523

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Tijdens haar spraakmakende tv-programma ‘Op heterdaad’ ontmaskert Wendy Tynes de jeugdhulpverlener Dan Mercer als pedofiel. Live op televisie, voor het oog van de ganse natie. Dan moet hierdoor onderduiken, maar belt een paar maanden later op in verband met ‘nieuwe info’ die hij zou hebben. Voor de ogen van Wendy wordt hij echter vermoord door de vader van een van zijn slachtoffers.

Wendy twijfelt inmiddels in toenemende mate aan het onderzoek dat tot de ontmaskering en aanhouding van Dan leidde. Want was hij eigenlijk wel schuldig, of is hij het slachtoffer van een veel groter schandaal?

In de boeken van Harlan Coben spelen regelmatig onopgeloste gebeurtenissen uit het verleden een rol. Zo ook in Verzoeking. De thriller voert ons mee naar de studietijd en de toenmalige huisgenoten van Dan, waardoor allerlei zaken in een breder perspectief komen te staan. Verzoeking is een spannende dwarsligger, vol onverwachte wendingen en met een verrassend slot.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #222
  • Oorspronkelijke titel: Caught
  • Vertaling: Martin Jansen in de Wal

Recensies uit de media

  • Vrij Nederland: ‘Coben gaat ten koste van je nachtrust.’
  • Nu.nl: ‘Dit is niet zomaar een spannende thriller, dit is een Coben. Duizelingwekkend ingenieus.’

Over de auteur
Harlan Coben (Verenigde Staten, 1962) vond na zijn studie Politieke Wetenschappen een baan in de reisbranche, maar begon daarnaast ook met schrijven. In 1990 verscheen met Play dead zijn eerste thriller. Het grote succes kwam echter pas met de serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar, die van Coben een bekend en geliefd auteur maakte in Amerika. Toch bleef hij ook solitaire thrillers schrijven, waarvan Tell no one (vertaald als Niemand vertellen) het begin was van zijn succes in Nederland. Harlan Coben woont met vrouw en kinderen in Livingston (New Jersey, VS).

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Harlan Coben – Verzoeking':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *